Marko Puittinen Heikomman puolella!

Lupa rakastaa ja tulla rakastetuksi

Lupa rakastaa ja tulla rakastetuksi on jokaisen ihmisen jakamaton ihmisoikeus ja syvin tarve. Tämä päivä osoitti yhteisen halun tehdä Suomesta tasa-arvoisemman meille kaikille.

Rakkaus ei ole tahtotila, se on jotain elämää suurempaa ja elämää kantava voima. Voi vain kuvitella miten paras ystäväni olisi romahtanut, jos hän ei olisi ikinä uskaltanut tulla ulos kaapista. Muistan vieläkin kirkkaasti hetken, kun hän vaivaantuneesti kertoi minulle ”suuntautumisestaan”. Olin etuoikeutettu kuullessani tämän ja uskon, että rakastan ystävääni tämän vuoksi yhä enemmän. Olisin voinut myös pahimmillani tehdä toisin ja hylätä hänet.

Minulla itselläni on kolme lasta ja en ikinä voisi hylätä heitä. Minun tehtäväni on jakaa ajatus rakkauden syvimmästä tarkoituksesta ja tukea heitä heidän myöhemmässä elämässään. Tärkeintä elämässä on olla sinut itsensä kanssa. Ja seurata sydäntään.

Tämä on juhlapäivä, nautitaan tästä. Tiedän, että sateenkaariväki taitaa juhlimisen taidon! Taistelu jatkuu. Seuraavaksi vuorossa on trans- ja äitiyslaki.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat